Camilla

Mamma (Emanuel - 090903), sambo, dotter, syster, faster, matte, gudmor, vän, undersköterska/mentalskötare

Jag förstår verkligen inte......

Kategori: Allmänt

Jaaa, vad säger man?
Sommaren sprang förbi utan ett enda blogginlägg och nu är det höst. Vart försvann dessa månader?
jag förstår det inte....
 
Sommaren var helt fantastisk, även om jag och min kärlek bara hade en vecka tillsammans. Vi lyckades göra det bästa av situationen ändå.
Min semester var uppdelad, så dom första två veckorna spenderade jag och Emanuel ute på landet den största tiden. Robban var med under midsommarhelgen, och kom även ut sista helgen när hela släkten var där för att fira min fasters 70-årsdag.
Sen blev det fyra veckors jobb för min del när Robban hade sin semester. Jag jobbade inne på kontoret dom fyra veckorna, så vi hade alla helger tillsammans. Robban fyllde 40 så vi åkte på kryssning med tre av hans kompisar bl.a. Väldigt lyckad och rolig resa.
Första semesterveckan på andra delev av min semester åkte vi ner till västkusten några dagar, eller Frillesås för att vara exakt. Robbans föräldrar har ett landställe där nere. Vi hade några helt fantastiska dagar. Vi var på Liseberg, fiskade krabbor med Robbans mamma, var i Varberg och åt middag och tittade på fästningen, badade, åt massa glass och var på Ullared. (:D:D) Dagen vi åkte hem spenderade vi i Göteborg. Vi var i Slottsskogen, tittade och klappade djur och gick till Naturhostoriska muséet. Emanuel pratade läääänge om blåvalen som finns uppstoppad där ;)
 
 
 
M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad har annars hänt?
Emanuel har fyllt 8 (!!) år och börjat i tvåan. Helt sjukt vad tiden går fort. Han växer så fort, blev plötsligt så stor. Har lite svårt att hänga med.
firandet blev iaf väldigt mysigt. Dagen innan hand födelsedag så fick han bjuda några kompisar på Exploria. Det var nog ett gäng trötta killar som åkte därifrån ;)
dagen han fyllde år hade vi våra familjer och närmsta vänner här. precis som Emanuel vill ha det <3
 
 
 
 
 
 
 
Han har börjat spela fotoll i Västerhaninge IF. Han älskar det!! Är så härligt att se honom på träningarna och matcherna. Han ger allt och kämpar verkligen. Är så göad att han har hittat en aktivitet som han verkligen gillar.
 
 
I morogn är det dags för mig att jobba helg igen. Första gången på 3 månader. Har haft semester, jobbat innne och varit sjukskriven så det har inte blivit något helgjobb för mig.
Men i morogn är det dags igen. Ska iaf göra ett försök då mina axlar fortfarande ställer till det för mig.....
Men det orkar jag inte skriva om just nu.....det blir en annan dag.
 
Ha en fin helg <3 <3