Camilla

Mamma (Emanuel - 090903), sambo, dotter, syster, faster, matte, gudmor, vän, undersköterska/mentalskötare

Samtal med chefen

Kategori: Allmänt, Utmattning

Jag hade medarbetarsamtal med min chef igår.
Var lite halvnervös faktiskt, med tanke på att jag inte har klarat av att prestera så mycket under tiden som I har varit chef hos oss.

Men jag hade inte behövt vara nervös. Hon sa enbart positiva saker, och jag kände mig oerhört sedd, uppskattad och behövd när jag satt där.

Vi pratade mycket om allt som har varit, och hur framtiden kommer att se ut, och det verkar väldigt lovande måste jag säga.

När vi pratat klart om själva jobbet frågade I hur jag mår nu. Och jag berättade precis som det är. Hur hela situationen ser ut och hur det drabbar mig, och varför. Det hon sa då stärkte mig verkligen och fick mig att känna mig trygg.
Hon sa att om jag känner att inte orkar gå till jobbet en dag så ska jag inte se mig som svag, utan tvärt om, att jag är stark som kämpar mot allt, och ändå vill försöka jobba, även om det inte är i samma tempo som jag är van vid. Mår jag dåligt en dag så ska jag stanna hemma. Punkt! 

När jag kom till jobbet i morse kom hon fram till mig, gav mig en spontan kram och sa att hon tycker att jag ska fundera på om jag vill vara hemma ett tag. "Du behöver kanske vara någon annan stans än här just nu. Du måste fokusera på dig själv, du måste se till att du orkar med vardagen, och må bra. Du måste orka vara mamma och kunna lägga din energi på din son"
Hur många chefer säger så??? 
Hon är verkligen helt fantastisk!!

Min samordnare sa samma sak. Att vaknar jag en morgon och inte orkar komma så ska jag stanna hemma och inte tänka på jobbet, utan tänka på mig själv. Och dom dagar som jag kommer till jobbet gör hon så luftiga scheman till mig som hon bara kan.

Ledningen på mitt jobb ör verkligen helt fantastisk. Jag kan skratta mig lycklig som har en sån bra chef och bra samordnare som verkligen lyssnar, och SER sin personal, och som bryr sig.

Det är verkligen guld värt.