Camilla

Mamma (Emanuel - 090903), sambo, dotter, syster, faster, matte, gudmor, vän, undersköterska/mentalskötare

Några dagar sen sist

Kategori: Allmänt

Nu var det några dagar sen jag skrev.
Har gjort en hel del, men har helt enkelt inte haft ork att skriva.

*har gått sista dagen på Arbetsmiljöutbildningen. Så skönt att det är klart med utbildningar ett tag framöver! Men det var en givande dag :-)

*har umgåtts med min fina <3 både hemma hos mig och hos honom (överraskade Emanuel med att åka dit i fredags - satan vad fort det gick att hämta honom på dagis när han fick veta att vi skulle åka dit ;-))

* har firat Emanuels pappa som fyllde 30 år igår. Det var jättetrevligt! Träffade massor med folk som jag knappt träffat den jag och G gjorde slut, bl.a hans fina syster. Sen var det ju folk där som jag träffar ganska ofta också ;-) mamma, Jimmy, Emma (fick alltså gulla med min älskade brorson också :-)), Helen, Niklas (vilket betyder att det fanns två bebisar där :-)), Niko m.fl. en mycket trevlig tillställning

*har suttit inne och planerat på jobbet. Satt hela dageb i torsdags, och på eftermiddagen fick jag sitta själv. Väldigt kul, men svårt!!

*har varit över hos mamma med en blomma idag. Det är ju trots allt mors dag ;-)

Ikväll har jag jobbat. Har känt mig konstig hela kvällen. Haft ont bakom bihålorna och varit jätteyrslig! Inte kul alls! Och nu strax innan jag slutade då blev jag helt tom i skallen och allt försvann. Kunde inte sitta still, gick bara ut och in i alla rum utan att egentligen titta på någonting.
Känner mig helt väck och uppe i varv, huvudet känns ihåligt, jätteläskigt känsla. Såhär har jag inte känt förut.

Men snart är det iaf sovdags! I morgon är det en ny dag!! Ute två timmar på jobbet, sen vara inte testen av dagen och planera! 

Sov så gott!!