Camilla

Mamma (Emanuel - 090903), sambo, dotter, syster, faster, matte, gudmor, vän, undersköterska/mentalskötare

Hemma

Kategori: Allmänt

Stannade hemma idag. Natten va hemsk, vaknade kl 3 och kunde omöjligt somna om..låg bara o skaka o kände paniken stiga över att klockan bara blev mer o mer....som tur va så va Glenn vaken o kunde lugna mig...
somande väl runt halv sex, o när klockan ringde va jag ett vrak....ringde och sjukade mig, tog ut vovvarna o gick o la mig i soffan o somande om efter en stund. Måste börja tänka på bebisen på allvar nu, o jag känner att det var rätt beslut att stanna hemma idag.  Har bara legat och dåsat på soffan.
Men imorgon blir det nya tag. F från förskolan sa att dom behöver mig så fort jag känner mig bättre...

Helgen va full med saker att göra.
i lördags fixade jag det jag inte hann med förra helgen, rensade ut coh gjorde plats.
Så blev det städning från ommöbleringen vi gjorde i fredags...
Höll på med det tills det va dags att bege sig till Lida för middag...blev en trevlig kväll med god mat (som vanligt;))
När vi kom hem fick Glenn ett ryck och började klippa vovvarna...så kvällen ägnade vi åt dom;)
Frisyrklippte Skrållan och badade henne (Så nu ser hon ut som hon ska;)) o Turbo blev av med allt. Han mår så mycket bättre när han är helklippt och inte har den tjocka pälsen...den är så tjock att luften inte går igenom och det blir olidligt varmt för honom...nu är han mycket piggare och gladare:)

Igår vaknade jag, efter 4 timmars sömn, vid 7. turbo väckte mig o behövde gå ut....va inte glad, men vad gör man inte för älsklingarna:)
Jag, Glenn o pappa och hämtade ett skåp/garderob som ska stå i barnrummet....allt blev fel på vägen dit och vi kom fram en halvtimme sent:P Bar ut skåpet och packade på det och åkte sen hem igen o lyfte upp det i lägenheten och satte ihop det....Sen blev d fika me mamma o pappa innan vi åkte o lämnade släpet...
Middagen åt vi på Laguna...lika gott som vanligt:)
Strax innan 19 kom vi hem, och strax efter 21 gick ja o la mig, tänkte ta igen lite sömn, men det gick ju som det gick;)

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, sen blir det nog en lång och skön långpromenad me vovvarna i d fina vårvädret:) tror både jag o hundarna behöver det.